Fynda kläder på rea

Shoppa kläder är roligt, kanske till och med lite för roligt ibland. Det är trevligt att kunna variera sin stil lite från dag till dag med olika klädesplagg och accessoarer. Det blir dock snabbt väldigt dyrt om man går på stan en dag, för det finns ju så mycket man vill köpa. Det är dessutom väldigt dåligt för miljön att köpa på sig massor av kläder hela tiden, så det är egentligen inte bra för någon att handla mycket och ofta.

För att undvika att shoppa för mycket så kan man sätta en regel för sig själv att man bara handlar på rea. Om man bara väntar med att köpa den där tröjan som man sett så kanske man kan köpa den till ett mycket bättre pris när det väl blir rea. Om det inte är ett plagg man är i absolut behov av så är det nästan alltid bäst att vänta och se om priset förändras, för det gör det ofta. Då kommer man dels inte handla lika ofta eftersom  det inte alltid är rea och dessutom lyckas komma undan billigare i slutändan. Det värsta som kan hända är att man får vänta lite på att köpa det där som man så gärna vill ha.

De flesta butiker har faktiskt rea ganska ofta, så det handlar inte om någon otroligt lång tid att vänta på bättre pris. Om man inte vill vänta så kan man alltid kolla om butiken har någon hemsida där man kan hitta en rabattkod istället.