Hur kan man spara som mest under Black Friday?

Black Friday som är framförallt vanligt i USA, har mer och mer blivit en självklar del i även svenska butiker. Denna rea fokuserar på att erbjuda mängder av olika artiklar till ett väldigt rabatterat pris och eftersom Black Friday ligger ganska nära jul, så passar också många på att få alla sina presenter inhandlade under rean, men då till ett bättre pris.

När infaller Black Friday?

Men sedan Black Friday började dyka upp i svenska butiker har det också inträffat många debatter som rör huruvida erbjudande faktiskt gör att du kan spara pengar eller om det är en ren bluff som lurar folk att tro att de gör ett bättre köp än det faktiskt är. Så här kommer vi att hjälpa dig att spara med pengar under Black Friday. Denna rea infaller alltid sista fredagen i November månad.

Gör en inköpslista innan Black Friday

Det är faktiskt väldigt vanligt att butiker höjer priserna dagarna innan Black Friday, för att sedan sänka priset till ursprungspriset, vilket därmed innebär att du inte får någon rabatt alls. Ett säljknep som många luras av tyvärr.

Men för att du ska få en bra koll och säkerställa att du inte faller för denna bluff, så är det alltid en fördel om du skapar en inköpslista några veckor innan Black Friday, där du även noterar dess pris. När väl Black Friday inträffar så kan du direkt se hur mycket pengar du kommer att spara och har också en bättre möjlighet att jämföra olika hemsidor för att kunna få det allra bästa priset.